March 26, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

15.000 maal bedankt!

July 18, 2018

Toen we een jaar geleden begonnen met ons brouwavontuur, hebben we in onze statuten twee doelen beschreven. 1) we willen mensen ons bier laten proeven en 2) we willen onze kennis delen met de rest van België.

 

5.000 liter ANNA later

 

Een jaar en 15.000 pintjes later mogen we terugblikken op een succesvol eerste jaar! En dit komt vanzelfsprekend door alle nieuwsgierige proevers én ons trouwe publiek dat blijft terugkomen voor meer ANNA. Allemaal: BEDANKT!

 

Recept online?!

 

We hebben geen geheimen bij Polygoon (of toch nooit echt lang). We zetten zelfs ons recept online. Hiermee proberen we startende of ervaren hobbybrouwers uit te dagen om hetzelfde bier als het onze na te maken. Stiekem zouden we niet liever hebben dat we deze dan ook kunnen proeven. De bedoeling was ook om af en toe eens iets te posten op deze blog, maar zullen we afspreken dat we dat vanaf nu meer zullen doen?

 

Echte Belgen kennen iets van bier...

 

Van 9 tot 5 ben ik beroepshalve met bier bezig binnen het kader van mijn doctoraat aan de KU Leuven in het Labo voor Levensmiddelenchemie en -biochemie. Van 5 to 9 ben ik hobbyhalve (?) met bier bezig binnen het kader van polygoon. Per geluk heb ik in het weekend af en toe tijd om ook eens een pintje te drinken. Mijn missie is om af en toe interessante weetjes over bier te posten, voor u als hobbybrouwer, maar ook voor u als Belg. Want wij Belgen zijn hét bierland bij uitstek en wij willen dat ook blijven. En daar willen wij een steentje aan bijdragen! Veel leesplezier!

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square