Over Polybrut
Een alternatief voor champagne
01
Zoet-zuur-bitter in balans
Polybrut heeft een zachte bitterheid die mooi gecomplementeerd wordt met het zoet-zure van de frambozen. Verwacht geen 'zoet kriekbier', maar een gebalanceerd alternatief voor wijnbubbles.
02
Droog, droger, droogst!
Brut wordt in de wijnwereld gebruikt om aan te geven dat een wijn droog is. Dit wil zeggen dat er weinig restsuikers overgebleven zijn. Door op drie plekken in het brouwproces in te spelen, is Polybrut een zeer droog bier geworden. Ideaal wanneer je nog een hele maaltijd moet eten erna.
03
Frambozen en hibiscus
Voor de fruitige en florale toets hebben we gekozen voor framboos en hibiscus. Naast de prachtige rosé kleur, zorgt dit ook voor een extra gelaagdheid, zonder in extremen te vervallen.
04
Premium feel
Bij een aperitiefbier, hoort natuurlijk ook een mooie fles. Polybrut is enkel te verkrijgen in 75 cL flessen die op het glas zijn bedrukt. Daar gaat het tenslotte om: dit plezier delen met andere mensen...