top of page
IMG_20231103_094638Squarecolor2.png

Over Polybrut

Een alternatief voor champagne

01

Zoet-zuur-bitter in balans

Polybrut heeft een zachte bitterheid die mooi gecomplementeerd wordt met het zoet-zure van de frambozen. Verwacht geen 'zoet kriekbier', maar een gebalanceerd alternatief voor wijnbubbles.

02

Droog, droger, droogst!

Brut wordt in de wijnwereld gebruikt om aan te geven dat een wijn droog is. Dit wil zeggen dat er weinig restsuikers overgebleven zijn. Door op drie plekken in het brouwproces in te spelen, is Polybrut een zeer droog bier geworden. Ideaal wanneer je nog een hele maaltijd moet eten erna.

03

Frambozen en hibiscus

Voor de fruitige en florale toets hebben we gekozen voor framboos en hibiscus. Naast de prachtige rosé kleur, zorgt dit ook voor een extra gelaagdheid, zonder in extremen te vervallen.

04

Premium feel

Bij een aperitiefbier, hoort natuurlijk ook een mooie fles. Polybrut is enkel te verkrijgen in 75 cL flessen die op het glas zijn bedrukt. Daar gaat het tenslotte om: dit plezier delen met andere mensen...

bottom of page